Karlijn_pianostudio

Creativiteit en techniek

Mijn liefde voor de piano deel ik graag met anderen. In de les creëer ik een sfeer waarin je je vrij voelt om je muzikaal en persoonlijk te kunnen uiten. Ik ben geduldig en geef je de ruimte om te experimenteren en te oefenen.

Het doel is op elk niveau plezier te beleven aan muziek. Ik help je verder te komen door op een ontspannen manier techniek aan te leren. Ik kan goed observeren en leer je op een creatieve manier nieuwe dingen eigen te maken.

Muziek naar boven halen

 Ik ben altijd positief en opbouwend, want alleen zo kun je muzikaliteit naar boven halen. Samen gaan we op zoek naar een mooie klank en het verhaal in de muziek.

Voor iedereen

Deze werkwijze geldt voor iedereen, kinderen en volwassenen. Maar pianoles is altijd maatwerk. Elke leerling is tenslotte anders. Voor ieder persoon die les bij mij neemt is er een doordachte aanpak en persoonlijke aandacht.

Ervaring

Ervaring met lesgeven heb ik opgedaan in Amsterdam, tijdens mijn studie aan de Schumann Academie, tijdens een uitgebreide stage en door de lessen die ik aan leerlingen thuis gaf.