Optreden in Zaandam

Duik in de klassiekers! Dat is het thema van deze Bind Boekenbrunch door Renate Sun-Louw. Ik verzorg het muzikale gedeelte van deze brunch op zondag 4 oktober 2020. 
Reserveren kan met onderstaande link.

Optreden in Zaandam

Herontdekte meesterwerken. Bij deze Bind Boekenbrunch van Renate Sun-Louw op zondag 1 novermber 2020 zullen diverse muzikanten optreden. Ik zal daarbij een prelude van Rachmaninov laten horen.
Reserveren kan met onderstaande link.

Erbarme Dich

21 September 2020, op wereld Alzheimer dag, was de première van de film Erbarme dich door Stichting Het Participatiekoor.. In deze bijzondere film zingen mensen met en zonder dementie hoogtepunten uit de Matthäus Passion. Ik was de repetitor van het Participatiekoor Bergen, o.l.v. dirigent Maria Delver.

pianostudio_karlijnblans

Concert aan huis

In mijn studio is alle ruimte voor een intiem thuisconcert. In de lente zal er weer een concert plaatsvinden, de datum volgt nog. Wil je langskomen, neem dan contact op.

Muziek bij de Buren

23 juni 2019 heb ik opgetreden tijdens MUZIEK BIJ DE BUREN in de Bergermeer in Alkmaar. Ik speelde werken van Brahms, Janáček en Kabalewski.
Locatie: Offenbachstraat 25.
Aanmelden kan via: nicolien@pianoscala.nl. Voor meer informatie zie:  wijkverenigingbergermeer.nl.

Vincentiuskerk te Amsterdam

Vrijdag 23 november 2018 gaf ik met de Amsterdamse Pianoclub een concert in de Vincentiuskerk te Amsterdam. Ik speelde daar de volgende werken: C. Debussy, uit: Preludes boek 1 (1910), nr. 4  ...Les sons et les parfums tournent dans l'air du soir, en A. Ginastera, uit: Danzas Argentinas (1937), op. 2 nr. 2  Danza de la moza donosa. De foto is gemaakt door Peter Pasman.

Muziekfragment luisteren

Optreden in Zaandam

Bij BIND, de geweldige culturele huiskamer van het Hembrugterrein in Zaandam, nam Renate Sun-Louw op 19 januari 2018 het publiek mee op een literaire reis met als thema ‘de schrijver, het regime, de lezer’. Zij vertelde over literatuur in China, Rusland, Kenia en het Spanje onder Franco. Ik speelde daarbij toepasselijke werken. 

Bekijk de video

'In de mist'

Op zondag 1 juni 2018 speelde ik met de Amsterdamse Pianoclub bij Van Kerkwijk, een pianozaak in Amstelveen. Voor het publiek speelde ik 3 delen uit In de Mist (1912) van L. Janáček (1854-1928). 1. Andante, 3. Andantino en 4. Presto. 

Muziekfragment luisteren